Καλάθι empty
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Οι πληροφορίες που δίνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούνται μόνο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ο αριθμός του τηλεφώνου σας και το ηλεκτρονκό σας ταχυδρομείο χρειάζονται σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας.

Κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελία σας, θα χρειαστεί να δώσετε τραπεζικές πληροφορίες, όπως τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, την ημερομηνία λήξης της και ένα αριθμό τηλεφώνου. Όλα τα ευαίσθητα δεδομένα κρυπτογραφούνται αυτόματα στην βάση δεδομένων και κανένας δεν έχει πρόσβαση στους κωδικούς σας. Το SSL (και TLS) είναι το πρότυπο στο Web για την κρυπτογράφηση των επικοινωνιών μεταξύ των χρηστών και των ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshop).

Τα δεδομένα που αποστέλλονται μέσω σύνδεσης SSL προστατεύονται με κρυπτογράφηση, ένα μηχανισμό που αποτρέπει την υποκλοπή και αλλοίωση των δεδομένων που διαβιβάζονται.

To SSL παρέχει στις επιχειρήσεις και στους καταναλωτές την εμπιστοσύνη ότι τα ιδιωτικά δεδομένα που αποστέλλονται σε μια τοποθεσία Web, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας ή το τηλέφωνο του χρήστη είναι εμπιστευτικά.